UUTISIA

Pysy ajan tasalla täällä!

28.1.2021

Smarter-tapahtuma on energian ja infran kurkistus tulevaisuuteen

 

Rejlersin Energian ja Infran Smarter-tapahtuma on kuin kurkistus tulevaisuuteen. Erityisesti sähköverkkojen, energiahuollon ja tietoliikenteen näkymistä päästiin jälleen keskustelemaan asiatuntijoiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kesken. – Smarter-tapahtuman pääasia on herättää keskustelua, kenties löytää vastauksia, mutta myös tärkeitä kysymyksiä tulevaisuutta varten. Voimme tehdä paljon jo nyt, että meillä on parempi huominen, sanoo toimialajohtaja Timo Holmberg.

21.1.2021

smarter-webinaari starttasi vuoden uusin ajatuksin

 

Rejlersin vuosittain järjestettävä Smarter-tapahtuma kokosi yhteen kiinnostavimmat sähköverkkoihin, energiaan ja tietoliikenteeseen liittyvät aihekokonaisuudet. Webinaarin esiintyjinä toimivat oman alansa asiantuntijat.  Neurologian erikoislääkäri Kiti Müller kertoi asiakkaan näkökulman digitalisaation ja kyberturvallisuuden haasteista ja mahdollisuuksista terveydenhuollon näkökulmasta. Energia-alan asiantuntija Aki Toivanen VGC:ltä toi näkemyksensä, kuinka energiamurros vaikuttaa laajasti suomalaiseen yhteiskuntaan ja mitä toimenpiteitä tulisi tehdä, jotta muutoksesta selvitään. Petteri Haveri Energiateollisuus ry:stä kertoi energiamurroksesta sekä näkemyksensä Suomen mahdollisuuksista edistää vetytaloutta ja sähköstä tuotteiksi –ratkaisuja.

Rejlers kiittää kaikkia Smarter-webinaariin osallistujia!

13.1.2021

Energiamarkkinat murroksessa – kohti joustavampaa sähkömarkkinaa

 

Sähkömarkkinalla lähivuodet tuovat mukanaan merkittäviä lainsäädännöllisiä ja markkinaehtoisia uudistuksia. Energiayhtiöissä tämä näyttäytyy DataHubin, yksitasemallin, varttimittausten tai kysyntäjoustopalveluiden käyttöönottoina.  Perinteisten markkinaosapuolien roolit ovat muutoksessa samalla kertaa asiakkaan palveluiden kanssa. Kyse on siis todellisesta murroksesta toimialalla!

Smarter-webinaarissa Aki Toivanen avaa energiamurroksen vaikutuksia sähkömarkkinaan, lähestyen aihetta loppuasiakkaiden tarpeen ja energiayhtiöden liiketoiminnan näkökulmasta. Lisää aiheesta blogissamme!

 

8.1.2021

Smarter-webinaarin puhuja Aki Toivanen esittelyssä

 

Energia-alan asiantuntija Aki Toivanen tuo näkemyksensä, kuinka energiamurros vaikuttaa laajasti suomalaiseen yhteiskuntaan. Mitä toimenpiteitä tulisi tehdä, jotta muutoksesta selvitään? Muun muassa tähän saat vastauksia webinaarissamme!

Pääset ilmoittautumaan webinaariin alla olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

17.12.2020

digitalisaation vaikutukset hoivapuolen projekteihin

 

Digitalisaation myötä myös potilaan hoito tulee muuttumaan merkittävästi, joka tulee huomioida tietoliikenteen vaatimuksissa. Perinteisessä mallissa potilas voi joutua odottamaan vastaanotolle pääsyä useita tunteja, kun taas jatkossa lääkäri voi olla potilaan tukena etänä jo oireiden ilmaantuessa.

Tule kuulemaan aiheesta lisää Smarter-webinaariimme, jossa neurologian erikoislääkäri Kiti Müller kertoo digitalisaation ja kyberturvallisuuden haasteista ja mahdollisuuksista terveydenhuollon näkökulmasta. 

9.12.2020

Smarter-webinaarin puhuja Kiti Müller esittelyssä

 

Yksi mielenkiintoisimmista Smarter-webinaarin puhujista on neurologian erikoislääkäri Kiti Müller. Müller kertoo digitalisaation ja kyberturvallisuuden haasteista ja mahdollisuuksista terveydenhuollon näkökulmasta sekä haastaa verkkojärjestelmien ja toimintaympäristöjen suunnittelijoita tekemään yhteistyötä lääkäreiden, potilaiden ja heidän omaisten kanssa tässä tärkeässä kehitystyössä.

Pääset ilmoittautumaan webinaariin jo nyt alla olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

8.12.2020

smarter-webinaari tulee jälleen!

 

Tammikuussa pääset kuulemaan muun muassa Energiateollisuus ry:n asiantuntija Petteri Haverin näkemyksiä siitä, miksi ajattelu yli perinteisten energiaisiilojen on hyväksi taloudelle ja ympäristölle.

Suomen hallitusohjelman tavoitteena on, että Suomi on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä ja se edellyttää fossiilisista polttoaineista luopumista. Sektori-integraatio mahdollistaa erilaisten energialähteiden ja raaka-aineiden käytön yli perinteisten sektorirajojen.

26.11.2020

Smarter-webinaarin puhuja Petteri Haveri esittelyssä

 

Rejlersin asiakkaille ja sidosryhmille suunnattu Smarter-webinaari tulee jälleen! Tammikuussa pääset kuulemaan muun muassa Energiateollisuus ry:n asiantuntijan Petteri Haverin näkemyksiä siitä, miksi ajattelu yli perinteisten energiasiilojen on hyväksi taloudelle ja ympäristölle.

Luvassa tämä ja muita mielenkiintoisia puheenvuoroja! Pääset ilmoittautumaan webinaariin jo nyt alla olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

20.11.2020

Rejlers Smarter -webinaari järjestetään vuoden alussa!

 

Smarter -webinaari kokoaa yhteen kiinnostavimmat sähköverkkoihin, energiaan ja tietoliikenteeseen liittyvät aihekokonaisuudet 21.1.2021. Tule kuulemaan ja keskustelemaan mistä tällä hetkellä puhutaan.

18.8.2020

Rejlers osti Sitowisen teleliiketoiminnan ja tuplasi kaupalla oman Telecom-yksikkönsä

 

Rejlers on ostanut suunnittelu- ja konsultointitoimisto Sitowisen teleliiketoiminnan. Kaupan myötä Rejlersin Telecom-yksikkö pystyy tarjoamaan asiakkailleen kaikki televerkkojen ylläpitoon, suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvät palvelut.

15.6.2020

Rejlers mukana Kajaven historian suurimmassa jakeluverkon investointihankkeessa

 

Kajaven ja Rejlersin yhteistyö toimii kuin Strömsössä. Rejlers Finland Oy toimii Kajave Oy:n strategisena kumppanina voimajohtojen, sähköasemien ja jakeluverkkojen asiantuntijapalveluissa. Kajaven historian suurin jakeluverkon investointihanke Strömsö käynnistyi keväällä.